Skip to main content

Mallan Testar: Too Faced Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powder

too_faced

“Fånga ljuset med byggbar färg och en hint av skimmer. Inspirerad av naturens mest smickrande nyanser, som rosa och gyllene ljus vid skymningen, så blandas dessa multi-färgade hjärtformade pärlor för att ge dig en otrolig glöd!

Dessa hjärtformade pärlor jobbar tillsammans för att skapa den perfekta kombinationen av färg, täckning och glöd för en friskt strålande hy!

Innehåll: 24 gram“

– Informationen är från eleven.se

En produkt med ett sånt här långt namn borde vara en tio poängare. Alltså, jag älskar konceptet. Jag älskar förpackningen i all sin vintage-glans, jag älskar att förpackningen känns stabil i något plåtliknande material, jag älskar att pärlorna är hjärtformade och jag älskar att den är rosa med guldiga detaljer.

Men…. Ja, det kommer ett ganska stort men här.

Den ger mig ingenting. Jag menar på fullaste allvar att jag kan kladda runt hur mycket jag vill, men jag ser nästintill inget sparkli sparkli. Och det är inte direkt något nämnvärt glow. Första gången var jag lite försiktig, man vet ju inte hur pigmenteringen är. Men de nästkommande tio gångerna tog jag i för kung och fosterland, jag gjorde nästan allt utom att krossa pärlorna i en mortel. Men tyvärr, fortfarande inget healthy glow eller sparkli sparkli.

Ha i åtanke att jag är vit som mjölk och jag är redan en stjärna. Det är inte direkt svårt att få mig till att glänsa.

Pigmenteringen finns helt enkelt inte där och den är enligt mig inte värd sina 349 kronor. Det känns som att jag köpte en söt liten ask som jag kommer att spara, givetvis för all framtid, för 349 kronor. Lite surt. Nu undrar jag naturligtvis om Sweethearts Perfect Flush Blush är av samma kvalité eller om den faktiskt ger lite färg och glow..? Om någon har provat den vill jag gärna veta vad du tyckte!

Nej Too Faced, skärpning. Gör om gör rätt. Ni brukar inte göra mig så här besviken.

Om du vill köpa Too Faced Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powder så finns den på eleven.se för 349 kronor.

4 thoughts to “Mallan Testar: Too Faced Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powder”

 1. Ser att detta är ett ganska gammalt inlägg, men vill endå tipsa! När man köper ett puder i form av kulor, hjärtan osv kan det vara väldigt svårt att få ut produkt och pigment då de är så hårt pressade. Har också haft det problemet och då man inte vill puderfiera produkten (Hallåååå hjärtana är ju så fina) så är det en ganska dålig produkt. När man sveper en gång med borsten så drar den fram nya hjärtan, och så ska du arbeta upp nästa.

  Från de tutorials jag sett på nätet så verkar deras Sweetheart perfect blush som en större hit. Skulle rekommendera den som highlighter över/under en annan rouge för att fint markera kindben och ett LITET svep över näsa, haka och panna för ett fint glow! Gillar du denna färgen som denna produkt bör ha gett, rekommenderar jag MAC mineralize skinfinish.

  Massa kramar!

  [Svara]

  Nathalie svarade:

  Menade självklart över och på en annan rouge.

  [Svara]

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggare gillar detta: