Skip to main content

Ansök om lösenord

Hej!

Va roligt att du vill läsa mer om mig och få veta mina djupaste och märkligaste tankar. Som jag hoppas att du förstår så vill jag gärna veta lite mer om dig och vilken relation du och jag har till varandra. Jag förbehåller mig rätten att neka din ansökan om jag känner att vi inte riktigt har den relationen (ännu..?)

Jag ser gärna att de som läser dessa låsta inlägg lämnar ett litet fotspår efter sig. Och det säger ju sig själv, lösenordet får inte delas ut. Har du fått lösenordet så känn dig lite mallig och håll det för dig själv.

Du ansöker om lösenordet genom att fylla i fälten nedan och skicka till mig. Jag återkommer sedan via mail till dig!

Tack på förhand!

 

 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.